COVID-19 – coronavirus

maart 16, 2020 | News | Reacties uitgeschakeld voor COVID-19 – coronavirus

COVID-19 – coronavirus

Gezien de recente ontwikkelingen betreffende COVID-19, het coronavirus, zijn wij genoodzaakt onze praktijk te sluiten – dit voorlopig tot en met vrijdag 8 mei. De exacte einddatum van de sluiting kan in de toekomst nog aangepast worden naargelang de evolutie van het coronavirus. Wij zijn momenteel niet in de mogelijkheid om de gezondheid van u als patiënt te waarborgen wegens gebrek aan beschermings- en hygiënemiddelen, alsook door het ontstaan van aerosol bij het uitvoeren van behandelingen.

Alle patiënten met een gemaakte afspraak in de periode van sluiting zullen hierover persoonlijk gecontacteerd worden. Wij willen u met klem vragen alle niet-urgente behandelingen uit te stellen en dus de spoeddiensten in ziekenhuizen of de wachtdiensten van de tandartsen enkel en alleen te gebruiken in geval van absolute urgentie. De dringende tandzorg is dan ook strikt gedefinieerd, namelijk: nabloeding, trauma en mogelijk levensbedreigende ontstekingen. Voor desbetreffende zaken kan u in het weekend en op feestdagen terecht bij de wachtdienst van de tandartsen, via 0903/39969.

Patiënten die reeds een afspraak wensen te maken vanaf juni 2020 kunnen telefonisch contact opnemen op 03/652.12.12 en hun naam en nummer achterlaten op het antwoordapparaat.

Wij hopen voor ieders welzijn spoedig weer op een veilige en verantwoorde manier u te kunnen helpen.

Alvast heel erg bedankt voor uw begrip.

Comments are closed.